Ракометарите во еден глас: Има само една вистина, има една Македонија (ВИДЕО)

Ракометарите на Македонија им одговорија на сите што деновиве ги нападнаа затоа што искажаа несогласување со менувањето на уставното име.

Откако МТ2 на албански јазик го бојкотираше Стојанче Стоилов, провладини медиуми го напаѓаа Столе а министерот Манчевски обвини дека имало ракометари – политичари тие заедно одговорија на достоинствен начин.

По победата со Бахреин во соблекувалната ечеше: Македонци наглас запејте, македонско име спомнете…..

Видете сами

Предходно Борко Ристовски на свој начин го искажа ставот за името.

Борко со знакот за “Обединета Македонија” на македонската химна (ФОТО)

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.