Реакции на ФБ по новата објавена снимка за „Рекет“

Очекувано, објавувањето на новото продолжение за скандалот „Рекет“ од страна на новинарот Гејсер во италијанска „La Verita“ предизвика спротивсни реакции- едни кои веруваат дека е ова местенка оркестрирана од опозицијата и контра власта и други кои се потпуираат на она што го гледааст и слушаат.

SHARE