Реисот Реџепи носи „ролекс“, подарок од охридски бизнисмен (ВИДЕО)

Реисот Сулејман Реџепи се  пофали дека скапиот часовник „ролекс“ што го носи му бил подарок од охридски бизнисмен.

Поглаварот на Исламската верска заедница на Македонија, вели дека  е долгогодишен пријател со Бошко Илоски, сопственик на градежната фирма „Ремис“, на хотелот Инекс Горица и на други бизниси и подарокот го добиол од него.

SHARE