Реисот Сулејман Реџепи се ожени со 24.годишната Емина

Емина Јетиши (24) од Скопје е новата сопруга на 74-годишниот реис Сулејман Реџепи.

Порталот Либертас објави дека поглаварот на ИВЗ, се оженил со 50 години помладата Емина Јетиши и објави фотографии од брачниот пар.

Јетиши е потпретседателка на огранокот на ДУИ во Студеничани и има ќеркичка од претходниот брак.

SHARE