Ременски вели дека имала само церемонијална улога во Меѓународниот сојуз на Боки 13

„Јас квалификациите за тоа што правел ‘Меѓународниот сојуз“ ќе ги оставам на надлежните органи”, изјави денеска потпретседателката на Собранието Фросина Ременски за новинарите по излегувањето во Основното јавно обвинителство каде била повикана да даде известувања, како што рече“ во врска со случајот „Рекет” . Фросина Ременски, да потсетиме, е почесен претседател на невладината организација на … Continue reading Ременски вели дека имала само церемонијална улога во Меѓународниот сојуз на Боки 13