Ретро твит на ноќта: Никола Димитров и тиквата

Полани во септември министерот за надворешни работи Никола Димитров имал многу добар предлог кој да ја води Македонија.

Откако еден твитерџија предложил Владата да ја води некое магаре еве што дал Димитров како контрапредлог

Колку се одтварила визијата на шефот на дипломатијата проценете сами

SHARE

Оставете коментар