Крик за Македонија на режисерот на Трето Полувреме и Балкан Кан: Секогаш моја, никогаш Северна (ВИДЕО)

Еден ден кога нас ќе нè нема, а кога нашите правнуци ќе посакаат да стават рака на срце, на тоа помислува Режисерот Дарко Митревски во својата драматична видео порака од Холидув до македонската јавност. Стравувајќи дека нашите наследници никогаш нма да не споменат заради нашите грешки, тој во видеото насловено Со љубов за Македонија порачува “ Секогаш моја, никогаш Северна“.

SHARE

Comments are closed.