Ривалите заедно за Македонија: Средба Силјановска – Ѓорчев

Денеска во Скопје средба на ривалите за кандидатот за претседател на најголемата македонска партија.

“Многу корисен и пријателски разговор со Влатко Ѓорчев). Се договоривме да продолжиме да работиме заедно за Македонија” напиша на својот фејсбук профил професорката Гордана Силјановска.

Неофицијално Ѓорчев и ја на кандидатката за претседател целосна своја поддршка на терен и сите свои дипломатски контакти со цел победа на опозицијата на претседателските избори.

SHARE

1 Коментар

  1. Ha ha dbe sorospiije.pokvarene. cheo zivot n a tudza ledgja. Sorosi goga frishopi komunjari baba roga. E severdzanu isto je sa fikusi ivankov bio komunjar ostao plus soros. Opet qe ve jebu hahahqhahaj

Comments are closed.