Русјаков ги повика македонските иселеници да формираат влада во егзил!

Режисерот и писател Александар Русјаков преку својот профил на Фејсбук им се обрати на македонските иселеници со повик да формираат влада во егзил.

„Триесет и четврти ден од реалната севернонацистичка окупација на Македонија. Го повикувам македонското иселеништво веднаш да направи влада на Република Македонија во егзил. Ве имаме доволно посветени, способни, успешни и родољуби“, напиша Русјаков.

SHARE

1 Коментар

  1. За Името: СЕ РАБОТИ ЗА ПРОСТИТУИРАЊЕ НА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА, КАКО СУБЈЕКТ!
    ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ! ПРЕДМЕТ Е: ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ И СО МЕЃУНАРОДНОТО И СО ДОМАШНОТО ПРАВО!
    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ПРОСТИТУЦИЈА, ДЕЛО ПРОТИВНО НА ЈАВЕН МОРАЛ!

Comments are closed.