Рускоска повика судијка да даде исказ за „Рекет“?

Обвинителката Вилма Рускоска, ја поивикала судијката Весна Димишкова да даде исказ за случајот „Рекет“, дознава Фокус.

Името на Димишкова се споменува во снимените разговори во домот на Орце Камчев поврзани со случајот “Рекет“, а Камчев го посочил и нејзиниот брат во изказот што го дал пред Русковски кога го пријавувал делото.

Инаку, истрагата за „Рекет“ е завршена.

SHARE