Рустеми: Јанева бараше обвинетите за „Поштенска банка“ и “Империја“ да не одат во затвор

Oбвинителот Бурим Рустеми, кој го води случајот „Поштенска банка“, во денешното сведочење рече дека го сметал за апсурдно барањето на неговата шефица Катица Јанева да се изготви извештај за овој и за случајот „Империја“ за тоа колку штета треба да платат осомничените и да се затвори предметот во истрага, без некој да оди во затвор, … Continue reading Рустеми: Јанева бараше обвинетите за „Поштенска банка“ и “Империја“ да не одат во затвор