,,Садо-Мазо” политика: Заев бара ,,камшикар”, да го потсредел малку (ВИДЕО)

Нова контраверзна изјава на премиерот Заев.

Во кампањата за референдумот вели дека на Македонија и е потребен некој што ќе ја камшикува.

Тргнувајќи со него на чело па се најдоле.

SHARE

Comments are closed.