Салиу: Дали по боледувањето на Јанева, следи лекување во странство

Ненадејното боледување на специјалната обвинителка Катица Јанева за кое ги известила колегите од СЈО по неколку дена непојавување на работното место и во јавноста, предизвика реакции на социјалните мрежи.

Новинарот Фуркан Салиу на Твитер прашува што е следно – лекување во странство:

SHARE