Самка го бара местото на Мила Царовска

Од Партијата за целосна еманципација на Ромите бараат да го добијат Министерството за труд и социјална политика доколку биде сменета министерката Мила царовска.

Од партијата велат дека тие обезбедиле цензус во Шуто Оризари, а на местото на Царовска треба да дојде Самка Ибраимовски..

„ Донесовме огромен број гласови како во Шуто Оризари така и во сите општини. Нека не се китат другите партии во коалицијата со нашите резултати. Ние имаме неуспорени докази од терен кои го докажуваат фактот дека нашата партија го донесе и цензусот и победата на претседателот на оваа држава“ вели Самка Ибраимовски според Плусинфо.

SHARE

2 Коментари

  1. аллооооооо! ! ЦИГАНУ КРАСТОСАН СТОКО НЕИЗБАЊАНА ( цитат на твојот маршал умноболен предавник ) Денес ѓурѓовден цигански ден за куролижење оди ебиси мајката искаписе и право кај оној од шаренатаБОГОЕВСКИ ПЕДЕРОН ПРЕДАВНИЧКИ

Comments are closed.