Саше Политико се жали на кривичната од Канал 5 (ВИДЕО)

Откако повеќе портали денеска информираа за поднесената кривична пријава од ТВ Канал 5 против Саше Ивановски -Политико, и самиот ја искоментира за време на „преносот“ што со својот мобилен телефон го вршеше од прес конференцијата на премиерот Заев.

Повеќе детали на Канал 5

SHARE