СДСМ бара дисциплина, забрани функционерите да се сликаат во кафеани, на шетање… (ФОТО)

Во писмото од генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски до членството, партијата на власт од своите функционери бара дисциплина и избегнување на одење во кафеани, на одмор, на патувања, во кафетерии.

Според писмото објавено на социјалните мрежи ако сепак членството замине на овие локации никако да не се слика и да објавува на социјалните мрежи, е барањето на Генсекот од партиските припадници на СДСМ.

Што бара Николовски во писмото?

SHARE