СДСМ на Фејсбук достапен и на албански

СДСМ од денеска е достапен и на албански јазик.

„СДСМ посветено го спроведува концептот ‘Едно општество за сите’ овозможувајќи на сите граѓани еднаквост при остварување на своите права.  Во иднина продолжуваме да воведуваме нови и полесни начини за комуникација со сите граѓани“, соопштија од парттијата.

SHARE