СДСМ не учествува на пропаднат референдум (ВИДЕО)

Во видео на СДСМ од кампањата за референдумот за територијална реорганизација од 2004 година се гледа дека тогаш нивниот став бил да не учествуваат на однапред пропаднат референдум.

Тогашниот потпретседател на СДСМ Гордан Георгиев сега се залага за учество на овој референдум иако е извесно дека тој не може да помине, барем не без полнење кутии.

Видеото на овој линк

SHARE

Comments are closed.