СДСМ одлучува за можни парламентарни избори

Извршниот одбор на СДСМ вечерва треба да донесе одлука дали ќе се прифати барањето на ВМРО ДПМНЕ да се одржат предвремени парламентарни избори заедно со претседателските избори.

На состанокот ќе се дебатира и за претстојните претседателски избори, како и можноста за консензулен кандидат за претседател.

SHARE