СДСМ одржа прес со музика од „Кум“ (ВИДЕО)

Прес конференција одржа денесека пратеничкатана СДСМ, Снежана Калеска – Ванчева, додека во позадина, на платото пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, одеше музичкиот мотив од култниот филм „Кум“ .

SHARE