СДСМ почна изборна кампања!?

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски, еден од носителите на кандидатска листа од оваа партија, сними спот за промоција на новите владини мерки од третиот пакет, за поддршка на земјоделието

Николовски, поранешен министер за земјоделство, е носител на листа на СДСМ во третата ИЕ.

Главен противкандидат на Николовски на 10.парламентарни избори, за кои датумот е се уште неизвесен, е генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев.

Голема поддршка на македонското земјоделство

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од #СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство.

Posted by Ljupcho Nikolovski on Monday, May 25, 2020

Извор: 360 степени

SHARE