Се јави таксистот на Павле, пратеникот доби “синџир”

Откако премиерот го заштити а обвинителството не најави истрага за набавка на дрога твитерџиите започнаа шега на сметка на пратеникот Павле Богоевски.

Според информациите на обвинителството сега се бара непознат таксист од непозната такси компанија на која најверојатно Богоевски не се сеќавал кога пријави во полиција.

Затоа твитерџиите за да ја прикажат безумноста на власта сега прават “синџир” во кој стотици луѓе тврдат дека се таксисти на пратеникот.

Целта е да се исмее обидот на Павле и Заев да ја манипулираат јавноста.

SHARE