Се „крчка“ ново парламентарно мнозинство (ВИДЕО)

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски тврди дека повеќе пратеници на СДСМ и ДУИ размислуваат да го напуштат мнозинството и да ја урнат владата по што ќе се формира ново парламентарно мнозинство и нова влада.

SHARE