„Одличен почеток на денот! Тетка ми Роз од Австралија ми испратила пакетче за Нова Година, во коешто освен што им се радувам на благите работи, радоста за тоалетната хартија со ликот на Доналд Трамп е неизмерна! “, се пофали на Фејсбук, Огнен Јанески.

Доналд Трамп е актуелен претседател на САД, Јанески е главен уредник на ТВ 24.

SHARE