Унгарски новинари успеале да го „лоцираат“ поранешниот македонски премиер, Никола Груевски, ден откако новинар на Гардијан усепеа „да го улови“, како поминува улица во Будимпешта.

Груевски бил снимен во еден ресторан, а по излегувањето, тој одби да одговори на прашањата како успеал да замине од Македонија…

SHARE