Камион се преврте на автопатот Скопе-Тетово попладнево во блзина на бензинската пумпа „Окта“.

Поради ова од 15 часот сообраќајоте во прекин а возилата се пренасочуваат по стариот пат.

SHARE

Оставете коментар