Раби Седрак, бизнис аналитичар, основач на Балканска програма за интеграција и имиграција (БИИП) и претседател на Асоцијација на египетски бизнисмени во Македонија, го коментира на Твитер агресивниот настап на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски во ТВ-дебатата на Сител.

SHARE

10 Коментари

  1. Идиоту, никогаш Пендаровски не рекол за народот дека е стока. Тоа најдобро се расчисти во интервјуто на Пендаровски на ТВ Алфа со новинарката Искра Коровешовска. Истото како тебе го тврдеше и Коровешовска, за на крај да признае дека Пендаровски не употребил збор стока за народот.

  2. Ако професорката е дама, тогаш нема да се служи со такви невистини кои ги кажува. Дама не накужва невистини. А ако некоја кажува невистини, тогаш не е никаква дама.

  3. A be (b)eden, pa i ZZ izleze nevin za mitoto shto go barashe. Zoshto i SP da ne negira deka: ve nosat na glasanje kako stoka!?!

  4. Кој народот го третира како стока по се изгледа и самиот е стока и од сточно семејство потекнува . За такви болни кретени нетреба да се коментира треба да се спакуваат за во золошка недостаток на храна

  5. Pendrak kazhe stoka za narod . alji najveljiki stoka je jedan sos meko dupe aeverdzansko alji ja ga jebim. Si go faljim sam sobom mori

Comments are closed.