Седумнаесет години од легендарната изјава на Бранко за 15 септември (ВИДЕО)

Легендарната изјава на Бранко Црвенковски е дадена во изборната кампања за изборите во 2002 година.

На видеото се гледа и актуелниот премиер Заев кој тогаш бил партиски функционер на СДСМ.

SHARE