Секретарка му оставила 3 милиони евра наследство на Берлускони

Поранешна вработена во секретаријатот на поранешниот италијанскиот премиер Силвио Берлускони, му оставила наследство од 3 милиони евра на порашеншниот шеф.

88 годишната Anna Charles. починала пред 20 дена.

Таа немала деца и составила тестамент во корист на Берлускони на кого му оставила недвижности и пари во банка.

Како причина за својата одлука, Ана В. ја навела „благодарноста кон Берлускони за годините заедничка работа“.

SHARE