Сестра Татјана го честита 11 Октомври со сонцето од Кутлеш

Како и 8 Септември, и европската титула на ракометарите на Вардар, сестра Татјана Атанасова и Денот на народното востание на македонскиот народ 11 Октомври го честита на Твитер со знамето со шеснаесеткракото сонце од Кутлеш.

SHARE