Шекеринска како Пендаровски: Има Грција, нема Македонија во твит за прием на грчки генерал

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска продолжи таму каде што претходниот ден застана претседателот Стево Пендаровски – ни Македонија, ни „Северна“, само македонско знаменце, но јужниот сосед идентификуван и како Грција во објава на Твитер за прием на грчки генерал.

SHARE