Шекеринска: Во седмо на екскурзија паднав во Плитвички Езера. За жал на некои, се спасив! (ВИДЕО)

Фрапантен одговор на министерката за одбрана за најомилениот спомен од детството во видеото „30 прашања со Радмила Шекеринска“, објавено од нејзината партија СДСМ.

„Во седмо одделение на екскурзија паднав во Плитвички Езера. За жал на некои, се спасив!“, одговори потпретседателката на Владата по 1:20 минути од почетокот на снимката:

SHARE