Шеќеринска од Бесими барала член на ДУИ во ДИК да гласа принципиелно (ВИДЕО)

Во видео објавено на Фејсбук од членови на Кумановската група се слуша како вицепремиерката и втор човек во СДСМ Радмила Шеќеринска му ургира на функционерот на ДУИ Фатмир Бесими како членот на ДУИ да гласа за локалните избори во Државната изборна комисија.

Шеќеринска бара членот на ДУИ да гласа принципиелно за прегласување на локални избори во Центар и Куманово.

За ваков сличен случај веќе се води судски процес против опозицијата

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=531633467665816&id=100024575012749

SHARE