Шеќеринска тргна за Брисел, испратена со клетви и желби да и падне авионот

Министерката за одбрана Шеќеринска се пофали во видео дека тргнала за Брисел за да седне на столчето во НАТО.

“Се подготвуваме да тргнеме за Брисел. Ја имам честа да бидам првиот наш министер кој ќе учествува на Северноатланскиот совет на НАТО алијансата. По три децении борба за нашето место, седнуваме на масата на НАТО. Заедно со сите сојузници”, вели министерката во видеото.

Среќен пат и посакаа само неколку странци.

Останатите во пораките и посакуваат да не се врати, да и падне авионот и други не многу пријателски желби.

“Помини преку Мостар на враќање”, “Фокери спремни, Палер да се врати”, меѓу другото и посакуваат нејзините следбеници а нејзин екс студент прашува:

“Почитувана екс асистентке, кога ќе фрштат руски ракети, како *легитимна* нивна цел, кој ќе не штити? Благодарам”.

Другите коментари и видеото подолу

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.