Шилегов измисли нов збор (ВИДЕО)

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов со нов гаф во емисија на Сител.

Во одсуство на аргументи за дебатата тој ги обвини соговорниците дека “лупетале” и употреби збор што не е познат во ниту еден јазик “аналбелтевизам”.

SHARE