Градоначалникот на Скопје, немал врема да одговори на „30 прашања“ .

Тој љубезно му се извини на потпретседателот на СДСМ, Коста Петров дека „нема време бидејќи има многу работа“ и му ја затвори вратата што се гледа од видето кое трае десетина секунди.

Во серијалот “30 кратки прашања” што е дел од партиската кампања на СДСМ досега одговараа Оливер Спасовски, Радмила Шеќеринска, Дамјан Манчевски, Костадин Костадинов…

SHARE