Шилегов пред Трифун, Коце и Пенов во неславна анкета на макфакс.мк

Во интернет анкета што ја спровел истражувачкиот центар на „Макфакс“, на прашањето „кој градоначалник на Скопје направи најмалку за градот?“, најголемиот број испитаници, односно речиси половината, се изјасниле дека најмалку за Скопје направил актуелниот градоначалник Петре Шилегов.

Шилегов е далеку полош од своите тројца предходници иако на функцијата е околу година и половина.

Детали во извештајот на Макфакс.

https://makfax.com.mk/makedonija/анкета-на-макфакс-шилегов-направи/

SHARE