Шилегов предлага Скопјани во центар да доаѓаат со воз (ВИДЕО)

Од населбата Лисиче до централното градско подрачје се стигнува за 4 минути, изјави денеска градскиот татко Петре Шилегов, кој смета дека со користење железничкиот сообраќај се намалува движењето и на велосипедистите и на пешаците низ целиот град, пренесува Канал 5.

 

SHARE