Градоначалникот Петре Шилегов, кој беше гостин во дебата на ТВ 24, нервозно реагираше на прашање за кое се чини ни тој самиот не го знае одговорот.

На прашањето дали ќе се проширува улицата „Даме Груев“ во строгиот центар на Скопје, Шилегов најпрво одговори потврдно за потоа нервозно да каже дека проширување нема да има.

#ОнаКога многу Шилеговача ќе закачиш за време рекламите.

Posted by Здравко Китаноски on Thursday, October 31, 2019
SHARE