Што беседеше Шеќеринска во 2013 за сечата на Водно (ВИДЕО)

Во видео на СДСМ од 2013 година вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шеќеринска оштро ја напаѓа тогашната влада за сечење на дрва на Водно.

Деновиве кога нејзината влада пресече километри квадратни шума за изградба на гасовод и покрај протестите на невладините организации Шеќеринска молчи.

Пред 5 години таа не молчеше како сега за “Белите дробови” на Скопје.

SHARE