Што направи Заев за Албанците! (ВИДЕО)

Во гостување на „Тв 21“ одговарајќи на прашање што конкретно направил за Албанците во Македонија, кои инвестиции, премиерот Зоран Заев зборуваше за автопати и патишта насекаде. ..

SHARE

2 Коментари

  1. Што направил Заев за Албанците, треба да се прашаат Албанците. Ако Албанците масовно го поддржуваат Заев, а го поддржуваат, треба да се прашаат тие зошто го поддржуваат, што направил Заев за нив за толку да го поддржуваат.

  2. СТЕВЧЕ НЕКА ПАЗИ, МИНАТИОТ ПАТ КАМЕРАТА ОД КОЈА БЕГАШЕ САМО ГО СНИМАШЕ, А СЛЕДНИОТ ПАТ ВО ТАА ИСТА КАМЕРА ЌЕ ИМА МЕТАК ЗА НЕГО!!!

Comments are closed.