Што се случува со Филипче? (ФОТО+ВИДЕО)

Освен тоа што веќе не е сигурен во себе како на почетокот на кризата и што неговиот говор на телото покажува сериозни внатрешни предизвици министерот Филипче ја зачуди јавноста со уште еден гест.

Порталот off.net.mk открива дека Филипче сам на себе си става “лајкови” или допаѓања.

Дали со лајковите за своите настапи сака да го запре драматичниот пад на неговиот рејтинг или во прашање е гаф на неговите ПР советници засега никој не открива.

Линк до грешката на Филипче

https://m.off.net.mk/lokalno/makedonshtina/letna-pileto-filipche-pochna-sam-da-si-stava-srcenca

Видеото од последната прес конференција каде што тој покажува јасни знаци на нервоза која не беше присутна на почетокот на кризата.

SHARE