Што содржи планот на СДСМ за враќање на рејтингот преку уривање на ДУИ?

Планот на СДСМ за враќање на рејтингот на партијата преку уривање на Али Ахмери, за кој говорат повеќе извори во ДУИ протекол преку еден од советниците на премиерот кој се обидел да ги смири страстите меѓу двете партии – владини коалициони партнери но засега не успеал во тоа. Во ДУИ се уверени дека СДСМ им … Continue reading Што содржи планот на СДСМ за враќање на рејтингот преку уривање на ДУИ?