Што зборуваа Македонците во Грција во 2008 година? (ВИДЕО)

На социјалните мрежи на кои свои коментари даваат и Македонци од Грција деновиве повторнно стана актуелно видео од 2008 година во кое што зборува постар припадник на македонското малцинство во јужниот сосед.

Тој пред камерите на една грчка телевизија зборува дека не е Грк туку Македонец и дека лично бил сведок кога неговата тетка била сексуално злоставувана од страна на грчки војници.

SHARE

Comments are closed.