Сиљан Мицевски: Не дадов пари на пензионерка – ќе си ги барам од Боки 13

Бизнисменот Сиљан Мицевски, денеска по втор пат се појави во Јавното обвинителство во врска со истрагата за случајот „Рекет“, а за новинарите изјави дека ќе ги бара парте што ги дал на „Меѓународниот сојуз“ на Боки 13. „Не сум дал пари на пензионерка. Пари сум дал на Меѓународниот сојуз на Јовановски и нормално дека ќе … Continue reading Сиљан Мицевски: Не дадов пари на пензионерка – ќе си ги барам од Боки 13