Силјановска: Долу Влада, неуспешен ненароден проект

Оваа Влада е неуспешен меѓународен, ненароден пилот-проект, ја оценува професорката Гордана Силјановска Давкова работата на владата на Заев.

“Оваа Влада е политички залутан летечки објект.

Оваа Влада речиси 3 години глуми бела Рада и невина млада, додека народот страда.

Долу Влада!”, пишува вообичаено умерената интелектуалка која под влијание на апсурдните на македонската политика и (не) правда објавува емотивни пораки.

SHARE