Силјановска држи лекција во „360 степени“ на Алсат М (ЖИВО)

Професорката Гордана Силјановска според социјалните мрежи „држи лекција“ по политика и логика во емисијата „360 степени“ со Васко Попетрески.

SHARE

8 Коментари

  1. Каква лекција држи Силјановска? Само се глупира. Се лути што ја прашуваат за фришопот на мажот и`. Вели дека тоа е застарено и не требало за тоа да се зборува. А за Мицкоски не знаела дека бил асистент на својот татко. Гуска. Кој може да слуша глупости нека слуша.

  2. Ти слушаш, слушаш, слушаш и ќе цркнеш од мака, бидејќи налетавте не на мина, туку на атомска бомба.

  3. Колку пати треба да објаснува Силкановска за фришоп пред триесет години за некој да разбере. Кога една споредна работа постане главна работа и преокупација на новинарите за председателски кандидат, кога не можат да ги откријат главните причини за нефункционалното општество, тогаш е јасно каде оди нашата држава и какво е креирањето на мислата.

  4. Ajjjj… opasna sogovornicka profesorkava , educirana i inteligentna licnost , sekoja cest !!!

  5. Soros goga frishopi baba. Roga. Kukavichko jaje podmettnuto na severdzanistanci. Hajjajajajajajajashahaha

Comments are closed.