Силјановска во рекордно време ги собра потребните потписи (ВИДЕО)

Кандидатот за претседател на опозицијата Гордана Силјановска Давкова денеска во рекордно време за само неколку часа успеа да ги добие потребните најмалку 10 илјади потписи.

Таа им се заблагодари на сите граѓани кои го дале својот потпис за нејзината кандидатура за натпартиски претседател.

„За рекордни неколку часа се собрани потребните 10.000 потписи со што официјално станувам кандидат за претседател. Не можам да најдам зборови со кои би ја изразила благодарноста, за мене како во рациновата песна „Силно светнал ден“. Мислам дека е тоа е денот кога ќе започнеме заедничка битка за право и правда“, порача Силјановска.

Во изјавата таа цитира и стихови од Кочо Рацин.

SHARE

4 Коментари

  1. Патриоти изберете го КГБ Генералот Игор Јанев и Македонија ќе стане полициска земја како во време на Берија или Тито, изолирана со име Република Македонија и со војна со Албанците.

  2. СИЉАНОВСКА Е ВО РЕД КАНДИДАТ АКО ГИ ПРИФАТИ ЈАВНО ПОЛИТИКИТЕ И СТРАТЕГИЈАТА НА ИГОР ЈАНЕВ ОДНОСНО ВЕДНАШ РАСКИНУВАЊЕ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР И ПРЕД УСТАВНИТЕ ПРОМЕНИ!
    НЕКА СИЉАНОВСКА ЈАВНО ПОДДРЖИ ИГОР ЈАНЕВ!

Comments are closed.