Силјановска за крадците и медената земја Македонија

Професорката Гордана Силјановска Давкова со кратка анализа за Македонија и тие што ја водат.

“Македонија е медена земја, но за жал не ја водат чесните и вредни медари како Атиџе, ами крадците на медот”, пишува Силјановска на Твитер.

SHARE