По скандалозната аудио-снимка од која се „слуша“ какво мислење имал лидерот на СДСМ во 2016-та за неговите поддржувачи од шарената револуција зас кои не избира погрдни зборови и пцости, лавина реакции од разочараните „шарени“ на социјалните мрежи, но и по некоја издржана анализа од личнсти ко тогаш предупредуваа на „феноменот Заев“:

„Заев тврди дека бил прв меѓу еднаквите во битката со режимот, попозната како Шарена револуција. Ако своите соборци ги нарекува шути и рогати, тој бил НАЈШУТИОТ и НАЈРОГАТИОТ меѓу нив! Сега ми е јасно зошто го предложија ВИКИНГОВ ОД ЈУГОВ, погрешно наречен СЕВЕР, за Нобелова награда за мир! Ама, ВИСТИНСКИТЕ СЕВЕРЊАЦИ го прочитаа. Како може Југ да биде Север“ напиша професорката Гордана Силјановска на Фејсбук.

ЕМ НАЈШУТ, ЕМ НАЈРОГАТ, ЕМ НАЈПОПУЛАРЕН Заев тврди дека бил прв меѓу еднаквите во битката со режимот, попозната како…

Posted by Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова on Tuesday, June 30, 2020SHARE